eyJjYXRlZ29yaWVzIjp7IjMiOltdLCI5OCI6W10sIjIxOSI6W10sIjE1OSI6W10sIjkwMDAiOltdfSwibmFtZXMiOnsiMyI6Ik9OQSIsIjk4IjoiT04iLCIyMTkiOiJLVUxUVVJBIiwiMTU5IjoiR0FEXHUwMTdiRVRZIEkgWkFCQVdLSSIsIjkwMDAiOiJEWklFQ0tPIn19

Kuchnia

Ciasta i inne

Śledzie z miodem i cebulą
4 matijasy
4 średnie cebule
2łyżki koncentratu
2łyżki miodu
2łyżki octu
1/2 szkl. oleju
ewentualnie przyprawy

Wykonanie:
Rozgrzać na patelni olej, dodać pokrojoną w piórka cebulę lekko podsmażyć. Następnie dodać miód, koncentrat, ocet, przyprawy. Umyte i pokrojone śledzie układać w słoju na przemian z przygotowaną glazurą.
Są pyszne na drugi, trzeci dzień. Doskonałe na stół wigilijny- no i można przyrządzić wcześniej.
SMACZNEGO!
(zdjęcie zapożyczone od Smaker.pl)

Źródło: smaker.pl
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation