Kuchnia

.Słodkości

Rys Almond Tea Ciasto w Coconut Miód Glaze

wydajność: jeden bochenek 9 × 5

Rys-Almond Napełnianie
SKŁADNIKI
8 uncji suszone figi, Misja, turecki lub Calimyrna, wynika, grubo posiekane usunięte
2 łyżki cukru pudru
1/4 szklanki brandy lub wody
1/2 szklanki wody
3 łyżki Slivered migdały, posiekane
1/2 szklanki migdałów wklej

WSKAZÓWKI
1. migdałów zwijane wklej do liny o średnicy 1/2-calowy, cięcie liny na 1 / 2-1-cm kawałki wielkości.

2. Przynieś figi, cukier, brandy i wodę gotować w rondelku na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje i figi są bardzo miękkie, około 10 minut. Zdjąć z ognia i schłodzić przez 5 minut. Wymieszać z posiekanymi migdałami i migdałami kawałki i fajne, aż będą gotowe do użycia.

Herbata Ciasto
Przepis zaadaptowany z Ameryki Test Kitchen
Składniki

2 szklanki (8 uncji) ciasto z mąki
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
1/2 łyżeczki soli grzywny morza
2/3 szklanki mleka kokosowego z puszki, w temperaturze pokojowej
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
1/4 łyżeczki ekstraktu migdałowego
14 łyżek (5 uncji) masła, zmiękczona
1-1 / 2 szklanki plus 2 łyżki (11-3 / 8 uncji) cukru pudru
4 duże jajka, w temperaturze pokojowej
Coconut-Miód Glaze, przepis do naśladowania

WSKAZÓWKI
1. Ustaw piekarnik stojak do pozycji niższej średniej. Tłuszcz i mąka 9 × 5 bochenek patelni. Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól w misce. Ubij mleko kokosowe i oba wyciągi w miarki.

2. W misce miksera stoiska wyposażonym w mocowania mieszadła, bić masło i cukier na średnich obrotach, aż puszyste, około 2 minuty. Pokonać w jajach, po jednym na raz, aż łącznie. Zmniejszyć prędkość do niskiej i dodać mąkę w trzech dodatków, na przemian z 2 dodatkami mieszaniny mleka kokosowego. Wymieszać na gładkie, niska, aż około 30 sekund.

3. Usuń miski, dodać mieszankę rys-migdałowy w kawałki o różnych rozmiarach. Korzystanie z gumową szpachelką, złóż aż mieszaniny równomiernie rozprowadzić na całym cieście.

4. Wlać ciasto do przygotowanej miski i gładkiej góry. Umieścić ciasto w zimnym piekarniku. Ustawić temperaturę piekarnika do 325 ℉ i piec, bez otwierania drzwi piekarnika, aż ciasto jest złoty kolor i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysta, 65- 80 minut.

5. Fajne ciasto na patelni przez 15 minut, a następnie okaże się na stojaku, prawą stroną do góry, a całkowitego wystygnięcia. (Chłodzony placek może być przechowywana w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej, w ciągu 2 dni).

Miód kokosowego i montaż glazury
SKŁADNIKI
3 łyżki mleka kokosowego z puszki
2 łyżki miodu
1 łyżka rumu kokosowego
1/8 łyżeczki soli morskiej grzywny
białej czekolady 2 uncje, drobno posiekane
3 łyżki sera, w temperaturze pokojowej
6-8 świeże figi misji do dekoracji (opcjonalnie)

WSKAZÓWKI
1. Doprowadzić mleko kokosowe, miód, rum i sól do wrzenia w ciągu w małym rondlu na średnim ogniu. Wyłączyć ogień i śmigać w białej czekoladzie, aż w pełni połączone. Dodaj ser, jedną łyżkę w czasie, trzepaczka, aż polewa jest gładka i kremowa. Schłodzić przez 20-30 minut, aż zgęstnieje.

2. mżawka szkliwo szczycie tortu i niech kapie na boki. Dekoracje ze świeżych fig (jeśli zastosowanie) i służyć.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation