DIY - zrób to sam

DIY

Najzdrowszy śmietnik na świecie! | Zdrowe przepisy Pauliny Styś

Składniki na trzy porcje:
Cebula - dwie sztuki
Czosnek - dwa ząbki
Pieczarki - kilka sztuk
Marchew - sztuka
Pietruszka - sztuka
Cukinia - sztuka
Fasola konserwowa
Kukurydza konserwowa
Pomidory w puszce
Szpinak (świeże liście) - garść
Olej rzepakowy - 2 łyżki
Przyprawy do smaku: sól, pieprz, ostra i słodka papryka


Sposób przygotowania:
Cebulę i czosnek szklimy na oleju rzepakowym.
W międzyczasie obieramy i kroimy następne składniki - dodajemy zgodnie z kolejnością zamieszczoną powyżej.
Gdy warzywa będą miękkie doprawiamy do smaku.

Do takiego gulaszu pasuje każdy rodzaj kaszy czy ryżu - u mnie kasza jaglana :)
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation