Kuchnia

niaaam

1 duży pęczek koperku 1 kg ziemniaków (takiej samej wielkości) 2 długie zielone ogórki (ok. 50 dag) 1 ząbek czosnku 4 łyżki śmietany 18% 2 łyżki musztardy 2 łyżki majonezu sól morska pieprz
Pęczek koperku opłukać, osuszyć i pokroić. Ziemniaki umyć i ugotować w skórce. Następnie ostudzić, obrać ze skórki i pokroić w plasterki. Zielone ogórki umyć i razem ze skórką pokroić w plasterki. Czosnek obrać i zmiażdżyć. Do dużej miski przełożyć koperek, ziemniaki, zielone ogórki i czosnek. Następnie dodać śmietanę, musztardę i majonez. Przyprawić do smaku solą morską i pieprzem. Wszystko razem delikatnie wymieszać i włożyć do lodówki na około 60 minut.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation