Kuchnia

Przepisy

Przysmaki Świata: Tapas

Składniki:
1.
grzanka
pesto genovese Conchilia
plaster bakłażana grillowany z octem balsamicznym Liberty Mazzetti
kawałek grillowanego sera
oliwka nadziewana papryką Gaea
koperek
pomidorek koktajlowy
2.
grzanka
pesto genovese Conchilia
plasterek chorizo
kawałek żółtej papryki grillowanej z octem balsamicznym Liberty Mazzetti
suszony pomidor Conchilia
kapary Conchilia
kawałek sera feta
oliwka nadziewana czosnkiem Gaea
3.
grzanka
pesto rosso Conchilia
kawałek zielonej papryki oraz ser mozzarella grillowane z octem balsamicznym Liberty Mazzetti
listek świeżej bazylii
oliwka nadziewana migdałem Gaea
suszony pomidor Conchilia
Przygotowując tapas koniecznie pomyśl o zaproszeniu przyjaciół. Będą zachwyceni!

Wszystkie składniki układamy w niewielkie kanapeczki.
Oryginalny włoski sos. Przygotowany na bazie bazylii, oliwy, orzeszków i włoskiego sera. Przepyszny z makaronami i sałatkami. Grzanki wzbogacone pesto uzyskają niezwykły, śródziemnomorski smak i aromat. To także świetny dip do przekąsek i warzyw.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation