Kuchnia

Zdrowo-witaminowo! :)

Dieta, dzięki której pozbędziesz się tłuszczu i cellulitu na udach oraz pupie.

DZIEŃ 5.
ŚNIA­DA­NIE ok. 260 kcal
Owsian­ka z tru­skaw­ka­mi i jo­gur­tem: małe opa­ko­wa­nie ni­sko­tłusz­czo­we­go jo­gur­tu na­tu­ral­ne­go bez cukru, 1/3 opa­ko­wa­nia mro­żo­nych tru­ska­wek, 4 łyżki płat­ków owsia­nyc, łyżka otrę­bów pszen­nych.
DRU­GIE ŚNIA­DA­NIE ok. 100 kcal
Ka­nap­ka z ser­kiem i pa­pry­ką: cien­ka krom­ka pie­czy­wa peł­no­ziar­ni­ste­go, ły­żecz­ka serka twa­ro­go­we­go do sma­ro­wa­nia pie­czy­wa o ob­ni­żo­nej za­war­to­ści tłusz­czu, duży ogó­rek kwa­szo­ny, świe­ża ba­zy­lia.
OBIAD ok. 340 kcal
Kasza gry­cza­na z wo­ło­wi­ną w sosie musz­tar­do­wym: 100 g po­lę­dwi­cy wo­ło­wej 2 duże róże bro­ku­ła ły­żecz­ka musz­tar­dy gru­bo­ziar­ni­stej ły­żecz­ka oliwy zo­li­wek sok zcy­try­ny ulu­bio­ne przy­pra­wy, 25 g su­chej kaszy gry­cza­nej.
Mięso przy­praw, pod­smaż na pa­tel­ni bez tłusz­czu, pod­lej bu­lio­nem i duś do mięk­ko­ści. Udu­szo­ne mięso polej sosem musz­tar­do­wym przy­go­to­wa­nym z ły­żecz­ki musz­tar­dy, oliwy z oli­wek, ulu­bio­nych przy­praw i soku z cy­try­ny. Po­da­waj z kaszą gry­cza­ną ugo­to­wa­ną we­dług in­struk­cji na opa­ko­wa­niu i bro­ku­łem ugo­to­wa­nym na parze.
POD­WIE­CZO­REK ok. 90 kcal
Owoce: po­ma­rań­cza.
KO­LA­CJA ok. 210 kcal
Filet z dor­sza za­pie­ka­ny w wa­rzy­wach. 120 g fi­le­ta z dor­sza, mała czer­wo­na pa­pry­ka, śred­ni po­mi­dor, 3 śred­nie pie­czar­ki, mała ce­bu­la, ły­żecz­ka oliwy z oli­wek, ulu­bio­ne przy­pra­wy.
Świe­że­go dor­sza przy­praw, skrop oliwą i prze­łóż do na­czy­nia ża­ro­od­por­ne­go, a na­stęp­nie obłóż po­kro­jo­ny­mi w paski wa­rzy­wa­mi i za­pie­kaj w pie­kar­ni­ku.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation