Kuchnia

Food - serniki

CHYBA SERNIK
ISkładniki:
3 jajka
120 g biała czekolada
120 g serek
Przygotowanie:
Najpierw oddzielić żółtka od białek. Następnie umieścić białka w lodówce i podgrzać piekarnik do 170 stopni Celsjusza (325 F). Roztopić białą czekoladę do garnka. Po ochłodzeniu, wymieszać z twarogiem, następnie dodać żółtka i dobrze wymieszać. Wyjąć z lodówki białych i wymieszać je dobrze.
Korzystanie z plastikową łyżką mieszać mieszaninę białek i wymieszać z twarogiem i mieszaniny czekolady więc masz jednorodnej mieszanki.
Wlać mieszaninę bezpośrednio na patelnię, którą wcześniej pokryte masła, aby nie przylgnie mieszaniny. Piec przez 15 minut w temperaturze 170 stopni Celsjusza (325 F), a następnie 15 nieco niższe temperatury około 150 stopni Celsjusza (300 ° F).
Wyłączyć piekarnik i pozostawić ciasto na 15 minut.
Usuń, pozostawić do całkowitego ostygnięcia, a następnie udekorować cukrem pudrem.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation