Kuchnia

może by coś zjeść...

Ogórki małosolne z woreczka - bez zalewy, jeszcze szybciej! Musicie spróbować! - DomPelenPomyslow.pl
1kg ogórków
1 łyżka soli kamiennej
15 cm korzenia chrzanu
1 łyżka gorczycy
4 ząbki czosnku
1 pęczek kopru
Przygotowanie
Ogórki myjemy i wkładamy do zimnej wody na godzinę
Odcinamy końcówki ogórków i wkładamy do woreczka strunowego
Wrzucamy do niego pozostałe umyte składniki
Korzeń chrzanu należy wcześniej pokroić, czosnek również aby puścił lepszy smak
Wyciskamy z woreczka powietrze i zamykamy go
Teraz wymieszaj nimi w środku i wkładamy na cztery godziny do lodówki
Po tym czasie wyjmujemy je na zewnątrz, gdy minie kolejne 20 godzin będą już gotowe
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation