Kuchnia

może by coś zjeść...

Sernik z cukinią - czegoś takiego jeszcze nie było! - Pyszności
400 g chudy twaróg
1/2 szkl. ser parmezan starty
1 szt. cukinia
2-3 szt. ząbki czosnku
3 szt. żółtka
1/3 szkl. świeży koperek posiekany
1 łyżka skórka z cytryny starta
1 szczypta sól
1/2 łyżeczki pieprz
Zetrzyj cukinię na tarce.
Następnie połącz w misce zmielony twaróg, żółtka, parmezan i koperek.
Nie zapomnij dodać również: skórkę z cytryny, czosnek oraz pieprz.
Połącz mieszankę z wcześniej przygotowaną cukinią i umieść w formie do pieczenia. Wstaw do piekarnika na 60 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation