Kuchnia

Ciasta i Ciasteczka

Ciasto tak szybkie, że hej !

Składniki
-1 szklanka cukru
półtorej szklanki maki
1 łyżeczka proszku do pieczenia
2 łyżeczki cukru waniliowego
pół margaryny
-4 jaja
truskawki

Przygotowanie
Roztop margarynę, utrzyj jaja z cukrem na puszysta masę, dodaj do masy mąkę , cukier waniliowy i proszek do pieczenia i dalej miksuj. Następnie wlej margarynę i wymieszaj delikatnie mikserem do połaczenia składników.
Wyłóż tortownicę lub formę do tarty, papierem do pieczenia. Wylej masę i poukładaj truskawki, lub inne owoce. Piecz w tep. 195- 200 stopni około pół godziny. Wystygnięty posyp cukrem pudrem, smacznego !
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation