Kuchnia

Rozkosze podniebienia

Orzechowiec

mąka tortowa 620 g 3 2⁄3 szklanki
soda oczyszczona 8 g 1 1⁄2 łyżeczki
masło 425 g 425 g
cukier 270 g 1 1⁄3 szklanki
miód 110 g 5 łyżek
jajka 260 g 6 sztuk
mąka ziemniaczana 10 g 2 łyżeczki
mak 70 g 1⁄2 szklanki
sól 1⁄2 g 1 szczypta
orzechy włoskie 200 g 200 g
cukier do pieczenia 75 g 5 łyżek
mąka tortowa 620 g 3 2⁄3 szklanki
soda oczyszczona 8 g 1 1⁄2 łyżeczki
masło 425 g 425 g
cukier 270 g 1 1⁄3 szklanki
miód 110 g 5 łyżek
jajka 260 g 6 sztuk
mąka ziemniaczana 10 g 2 łyżeczki
mak 70 g 1⁄2 szklanki
sól 1⁄2 g 1 szczypta
orzechy włoskie 200 g 200 g
cukier do pieczenia 75 g 5 łyżek
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation