Kuchnia

Dieta

Babeczki marchewkowe

2 szt. marchewki
2 szkl. płatki owsiane
1 łyżeczka proszek do pieczenia
1 łyżeczka cynamon
2 szt. jajka
1 szt. jabłko
250 ml mleko migdałowe
1,5 łyżki olej kokosowy
1 szczypta sól
1/3 szkl. rodzynki
1/3 szkl. orzechy włoskie lub pekan
1/2 szkl. wiórki kokosowe
1/3 szkl. miód
Sposób przygotowania:
Zetrzyj na tarce marchewkę i jabłko.
W osobnej misce połącz: jajka, miód, olej kokosowy i mleko.

Do mokrej mieszanki dodaj: płatki owsiane, marchewkę, jabłko, orzechy, wiórki kokosowe, rodzynki, cynamon, proszek do pieczenia i sól.

Dokładnie wymieszaj i przełóż mieszankę do papilotów na muffinki. Teraz piecz przez 30 minut, temp. 170 stopni Celsjusza).

Smacznego!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation