Kuchnia

Przepisy

Gulasz z fasolką
Potrawka z mięsa wieprzowego z marchewką i fasolką szparagową w pomidorowym sosie.

Składniki:
• 1kg szynki wieprzowej
• 3 duże marchewki
• 1 opakowanie fasolki szparagowej
• 2 czerwone papryki
• 1 opakowanie Naturalnie smaczny Gulasz
• 200g przecieru pomidorowego
• Sól
• Szczypta Chili
• Olej do smażenia
Sposób przygotowania:
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i prużymy na rozgrzanym oleju, podlewamy wodą i gotujemy do chwili, kiedy mięso będzie miękkie.
2. Na drugiej patelni prużymy na rozgrzanym oleju obrane, pokrojone w plasterki marchewki, fasolkę szparagową oraz pokrojone w paseczki papryki, solimy.
3. Kiedy warzywa są miękkie łączymy z mięsem i zaprawiamy naturalnie smacznym gulaszem rozrobionym z przecierem pomidorowym, ½ szk. wody i szczyptą chili. Chwilę gotujemy
4. .Gotowe.
5. Smacznego.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation