Kuchnia

Kuchennie

ciasto zyrafa

Komentarze

Agnieszka 11 lat temu
Proszę o przepis:)
Toskaniau 11 lat temu
nie mam.. ale podejrzewam, ze to dwa biszkopty, bialy i z kakao..
Ewade 11 lat temu
nie wiem czy to biale to nie jest ciasto naleśnikowe... bo biały biszkopt by się brzydko rozlał
Monika Koszyk 11 lat temu
Ja stawiałabym na jakieś gęste ciasto ucierane( jak na babkę) lub może lekkie serowe ( jak do sernika, z proszkiem do pieczenia). Jasny biszkopt rozpłynąłby się w ciemnym.
Toskaniau 11 lat temu
ten jasny biszkopt najpierw zapiekamy a pozniej wylewamy ciemny.
Katy 11 lat temu
mysle, ze nie trzeba zapiekac, to sie robi jak joconde cake, lepiej zeby dolna warstwa byla nieco gesciejsza wtedy na pewno sie nie pomieszaja
Katja Riina 11 lat temu
http://cukierniczekreacje.blox.pl/2012/04/8222Zyrafa8221-czyli-rolada-czekoladowa-ze.html Robiłam z mamą bardzo pyszna wyszła :)
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation