Tłusty Czwartek już jutro! Większość z nas ustawi się w długich kolejkach do cukierni, a Ci niecierpliwi i ambitni przygotują karnawałowe słodkości samodzielnie. Puszyste, sycące i grzesznie słodkie pączki, którym ciężko się oprzeć – jakie nadzienie skrywają w środku? Zobaczcie kilka naszych propozycji!
Cronut – pączek w maśle. To rarytas prosto z Nowego Yorku. Potraficie wyobrazić sobie połączenie pączka i croissanta, zanurzonego w roztopionej czekoladzie, a następnie w posiekanych pistacjach? Brzmi pysznie, prawda?

Wegańskie jeże! To najsłodsza propozycja z nadzieniem z domową nutellą. Prawda, że słodkie?

Uwielbiamy oreo! Dlatego nasze pączki muszą mieć z nim coś wspólnego. Co powiecie na taką rozpustną propozycję?

Orzechy? Zawsze! Dlatego ten przepis od Moje Wypieki uwielbiamy szczególnie!

A dla wszystkich, którzy uwielbiają nieprzeciętne przepisy: mini pączki serowo – kukurydziane. Bez glutenu.

BERLINER – niemieckie pączki. Oprószone dużą ilością cukru pudru i nadziane ogromną ilością przetartego dżemu. Palce lizać!

Życzymy smacznego, niech to będą pyszne ostatki!