Kuchnia

kuchnia

Dietetyczne, zdrowe ciastka bez tłuszczu
2 łyżki mielonego siemienia lnianego
2 łyżki ciepłej wody
szklanka płatków owsianych
szklanka mąki pszennej razowej
1 / 2 łyżeczki proszku do pieczenia
1 / 2 łyżeczki soli
1 łyżeczka cynamonu
łyżeczka cukru z wanilią
4 łyżki miodu lub syropu klonowego
dojrzały banan
Siemię zalać wodą, odstawić to zgęstnienia. Przez ten czas wymieszać mąkę z płatkami owsianymi, proszkiem do pieczenia, solą, cynamonem i cukrem z wanilią. Dodać miód, siemię i zblendowanego banana, wymieszać. Z powstałej masy formować niewielkie kulki (około 15), rozpłaszczać i układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec około 25 minut w 200 stopniach. Smacznego!
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation