Kuchnia

ryby

ryba po japońsku - składniki:

ryba filety - 1 kilogram cebula - 6 sztuk korniszony słoik mały - 250 sztuk papryka - 3 sztuki olej - 150 mililitrów ocet - 6 łyżek koncentrat pomidorowy mały - 1 sztuka woda - 500 mililitrów keczup - 4 łyżki sól - 1 szczypta pieprz - 1 szczypta ziele angielskie - 1 szczypta liść laurowy - 1 szczypta

ryba po japońsku - Sposób przygotowania:

plastry ryby obsmażyć w jajku,mące i bułce tartej
wode,olej,ocet,keczap,koncentrat pomidorowy,cukier,sól,pieprz,ziele,liśc laurowy wszystko razem zagotować.
rybe układac warstwami w głębokim naczyniu ryba-korniszony-cebula,papryka
Na samym końcu zalać wszystko gorącą zalewą.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation