Kuchnia

sałatki

Sałatka z tortellini z brokułami i szynką



SKŁADNIKI:

tortellini z grzybami - 400
gramów
kukurydza z puszki - 1
opakowanie
brokuł - 1 sztuka
natka pietruszki - 0.5 pęczka
Sos sałatkowy Sałatka Cezar
2w1 Knorr - 1 opakowanie
majonez - 3 łyżki
szynka plastry - 125 gramów
jogurt - 2 łyżki



SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

1. Tortellini ugotuj i pozostaw do wystygnięcia. Natkę posiekaj.
2. Brokuł podziel na różyczki, szynkę pokrój w paski, kukurydzę odsącz.
3. Do majonezu i jogurtu dodaj sos Knorr i dokładnie wymieszaj.
4. Połącz składniki z pierożkami tortellini.
5. Podawaj sałatkę udekorowana natka pietruszki i grzankami.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation