Kuchnia

Kulinaria

Czas przygotowania = 30 minut
Wydajność = 1 porcja

składniki

cebula:
1 duża cebula (większa, które można znaleźć)
1 jajko
1 szklanka mleka
1 szklanki mąki
2 łyżki mąki kukurydzianej
1 1/2 łyżeczki soli
1 1/2 łyżeczki proszku pieprz czerwony
1/2 łyżeczki pieprz czarny mielony
1/4 łyżeczki suszonego oregano
1/8 łyżeczki proszku tymianek
1/8 łyżeczki kminku

sos:
1/2 szklanki majonezu
2 łyżeczki ketchupu
1/4 łyżeczki przyprawy papryka
1/4 łyżeczki soli
1/8 łyżeczki suszonego oregano
Szczypta pieprzu-the-kingdom proszku
Szczypta czerwonego proszku Pieprz

PRZYGOTOWANIE

cebula:
Wymieszać wszystkie suche składniki

W drugiej misce wymieszać jajka i mleko

Cebula jest cięta jak kwiat otwarty
Następnie pokroić cebulę na 16 części

Należy uważać, aby nie przeciąć całą cebulę, należy zostawić przestrzeń 2 cm mniej więcej

Włożyć cebulę w lodowatej wodzie przez około 10 minut * (uwaga na końcu)

Rozprowadzić mieszankę cebuli na 1, potem 2, a następnie wymieszać w koszyku
Smażyć na rozgrzanym oleju

Ważne jest, aby całkowicie byla pokryte oleju podczas smażenia

sos:
Wymieszać wszystkie składniki

wskazówka:

"Nie wystarczy umieścić w zimnej wodzie 10 minut. Najlepiej umieścić w zimnej wodzie i pozostawić 20 minut w lodówce. Więc ona otwiera lepiej."
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation