Kuchnia

FAST FOOD

Przepis na Hot-Dogi - Obiading.pl

6 bułek typu hot-dog
majonez
ketchup
6 parówek
1 sałata logowa
2 pomidory
ogórki korniszone lub 2 ogórki zwykłe
ser
Etap 1: Bułki przekroić wzdłuż (można użyć specjalnych bułek do hot-dogów lub kupić podłużne bagietki) i posmarować majonezem.
Etap 2: Umyć i pokroić warzywa, bułki wyłożyć plastrami sałaty.



Etap 3: Na plastrach sałaty ułożyć parówki (mogą to być także niewielkie kiełbaski). Dodać warzywa.
Etap 4: Zetrzeć ser i posypać po hot-dogach.
Etap 5: Zwieńczenie dzieła, ketchupem stworzyć dowolny wzór na hot-dogach. Przygotowaną potrawę umieścić w piekarniku na około 15 minut w temperaturze 200 stopni Celsjusza.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation