Kuchnia

PRZETWORY

Oliwa

Tłumaczenie z http://www.bing.com/translator
Ściągnięte z https://www.facebook.com/alineribeironut
Aromatyzowany ocet:

Dać inny smak sałatki, o smaku z przyprawami. Sprawdź różne aromatyzowany ocet receptury przedstawione tutaj w tej publikacji.

Tymianek, pieprz
Składniki:

Gałązka tymianku
Czarny pieprz w ziarnach
Ocet
Przygotowanie:

Zagotować ocet i odstawić do ostygnięcia. Gałązka tymianku umyć i osuszyć ręcznikiem papieru. Umieścić w butelce z papryki. Dodać ocet, zamknąć butelkę i umieścić w miejscu osłoniętym od światła, przez co najmniej 20 dni.

Rozmaryn i laurowych
Składniki:

700 ml białego octu
5 gramów rozmarynu
2-3 liście laurowe małe
1 mała talinho, natki pietruszki i szczypiorku 1
.5 talinho seler
1 ząbek czosnku
1-palec dziewczyna pieprzu małe
1 szczypta soli
Przygotowanie:

Delikatnie Umieść wszystkie składniki w butelce. Niech cieszyć się w mocy światła, przez co najmniej 10 dni.

Agrest
Składniki:

100 g agrest
Biały ocet
Przygotowanie:

Zagotować ocet i odstawić do ostygnięcia. Czerwone porzeczki umyć i osączyć je. Porzeczki należy umieścić w butelce, a następnie wlać ocet. Miejsce w miejsce osłonięte od światła, przez co najmniej 20 dni.

Chili i Oregano
Składniki:

1 gałązka oregano
Papryka chili 6
Biały ocet
Przygotowanie:

Zagotować ocet i odstawić do ostygnięcia. Gałązka oregano umyć i wysuszyć z ręczników papierowych. Miejsce w oddziale, oregano, paprykę i ocet. Niech cieszyć się przez 20 dni w miejscu z dala od światła.

Parent porady
Ocet można smaku owoców, czosnek, zioła i płatki nawet róż.
Może smak octu z innymi ziołami do wyboru. Z szałwią sałatkę będzie specjalny smak
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation