Kuchnia

koktajle

3-dniowa dieta DETOX!

DZIEN PIERWSZY Śniadanie – 1/2 szklanki truskawek, 1/2 jabłka, 1 pomarańcza: pokrój na kawałki, wymieszaj i zjedz w formie sałatki lub wrzuć do blendera i zmiksuj na mus. Poranna przekąska – zielona herbata z cytryną (bez cukru). Lunch – świeża sałatka bez sosu lub kubek zupy warzywnej. Obiad – 85 gramów makaronu pełnoziarnistego, 1/2 szklanki sosu marinara, czosnek. Wieczorna przekąska – koktajl owocowy zrobiony z 1/2 szklanki truskawek, 1/2 banana i kostek lodu. DZIEN DRUGI: Śniadanie – koktajl owocowy zrobiony z 1/2 szklanki truskawek, 1/2 szklanki jagód, 1/2 szklanki malin i kostek lodu. Poranna przekąska – zielona lub ziołowa herbata z cytryną (bez cukru). Lunch – 1 szklanka zupy warzywnej, jogurt naturalny z 1/2 banana. Obiad – 1/2 szklanki brązowego ryżu, 2 szklanki szpinaku, 80g pieczonej ryby. Wieczorna przekąska – koktajl zrobiony z 1/2 szklanki truskawek, 1/2 banana i kostek lodu. DZIEN TRZECI: Śniadanie – 1 szklanka owsianki, 1/2 łyżki siemienia lnianego, chude mleko, brązowy cukier. Poranna przekąska – koktajl owocowy przygotowany z 1/2 szklanki jagód, 1/2 jabłka i kostek lodu. Lunch – Świeża sałatka, bez sosu. Obiad – 80 gramów pełnoziarnistego makaronu z 1/2 szklanki sosu marinara i czosnkiem. Wieczorna przekąska – Surowa marchewka pokrojona w słupki i 1 łodyga selera naciowego.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation