Kuchnia

Gotowanie

Dieta na płaski brzuch - pięciodniowe menu - Zdrowie

DZIEŃ DRUGI
ŚNIA­DA­NIE: 3 łyżki płat­ków ku­ku­ry­dzia­nych zalej 1 i 1/2 szklan­ki chu­de­go mleka i wrzuć 4 po­kro­jo­ne su­szo­ne mo­re­le.
DRU­GIE ŚNIA­DA­NIE: Krom­ka chle­ba gra­ham, cien­ko po­sma­ro­wa­na ma­słem ro­ślin­nym, z pla­strem po­mi­do­ra i ły­żecz­ką szczy­pior­ku, jajko ugo­to­wa­ne na mięk­ko; szklan­ka her­ba­ty bez cukru.
OBIAD: małą cu­ki­nię prze­krój, wy­drąż i zrób na­dzie­nie z miąż­szu, po­mi­do­ra, pla­stra szyn­ki, ku­ku­ry­dzy i natki, do­praw solą, pie­przem i so­kiem z cy­try­ny; włóż do na­czy­nia ża­ro­od­por­ne­go wy­sma­ro­wa­ne­go mar­ga­ry­ną i za­piecz, zjedz z dwoma łyż­ka­mi ryżu na sypko.
POD­WIE­CZO­REK: szklan­ka ke­fi­ru, kiwi.
KO­LA­CJA: 2 krom­ki chrup­kie­go chle­ba z 1/3 tuń­czy­ka z pusz­ki, li­ście cy­ko­rii, szklan­ka świe­żo wy­ci­śnię­te­go soku jabł­ko­wo-se­le­ro­we­go.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation