Kuchnia

Porady kulinarne, gospodarcze, zdrowotne

spalacze tłuszczu
5. Ocet balsamiczny
Do­da­ny do ma­ka­ro­nu lub sa­łat­ki, za­pew­nia dłu­go­trwa­łe uczu­cie sy­to­ści i przy­spie­sza me­ta­bo­lizm wę­glo­wo­da­nów i tłusz­czów. Po­dob­ne wła­ści­wo­ści ma rów­nież ocet jabł­ko­wy. W jego przy­pad­ku bar­dzo ważne jest od­po­wied­nie daw­ko­wa­nie. Sto­so­wa­ny w nad­mia­rze może uszko­dzić błonę ślu­zo­wą prze­ły­ku i żo­łąd­ka. Zwo­len­ni­cy tego spe­cy­fi­ku za­le­ca­ją albo spo­ży­wać go w po­sta­ci kap­su­łek, albo pić w pro­por­cji dwie łyżki sto­ło­we na szklan­kę wody nie czę­ściej niż trzy razy w ciągu doby (naj­le­piej przed śnia­da­niem, przed obia­dem i bez­po­śred­nio przed snem).
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation