Kuchnia

Lunch

Kominki z wedzonej makreli:

Składniki

ciasto francuski, 6 platow
makrela badz inna ryba wedzona, 1
szalotki, 3
majonez, wedlug uznania
Natka pietruszki, 1
pieprz
1-2 os.
30 min
średnie
przystępne
Przygotowanie

nadzienie- makrele rozdrabniamy na male kawalki,dodajemy podsmazona szalotke ,siekana natke oraz majonez ,doprawiamy pieprzem.nie solimy poniewaz ryba i majonez sa juz slone.Ciasto-rozmrozic platy ciastai wyciac z nich 18 krazkow,w 12 z nich wyciac mniejsze dziurki.rozgrzejcie piekarnik do 220C na blache uloz pelne krazki a na kazdym z nich po 2 z dziurka.pieczemy przez 15 minut.nakladamy farsz przed podaniem .smacznego( kr azki wycinamy o srednicy 5cm a dziurki okolo 3 cm)

http://smaker.pl/przepis-kominki-z-wedzonej-makreli,30004.html
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation