Kuchnia

Jedzonko

Wrapy klasyczne
tortilla - 1 opakowanie pierś z kurczaka - 1 sztuka Przyprawa do złotego kurczaka Knorr - 1 opakowanie liście sałaty lodowej - 3 sztuki pomidor - 1 sztuka ogórek - 1 sztuka Majonez Oryginalny Hellmann’s - 2 łyżki Ketchup Hellmann’s Pikantny - 2 łyżki
Pierś z kurczaka pokrój w paski, a następnie posyp obficie przyprawą Knorr.
.Rozgrzej olej na patelni i podsmaż mięso. Pomidora i ogórka pokrój na plastry, sałatę porwij na mniejsze kawałki. .Wymieszaj Majonez Babuni Hellmann's z Ketchupem Hellmann’s Pikantnym i posmaruj otrzymanym sosem tortille. Na każdej posmarowanej tortilli ułóż sałatę, pomidora, ogórka, kurczaka, a następnie zwiń ją, formując wrappa. Wszystkie wrappy połóż na blasze i piecz w piekarniku w 180 °C przez 5 minut. Tak przygotowane wrappy możesz również podawać na zimno lub z grilla.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation