Kuchnia

Kuchnia SŁODKA

Arbuzowe ciasto
Ciasto:
- 1 pudełko białe ciasto wymieszać
- 1 (3 uncje) pudełko z arbuza Jell-O proszku (rezerwa 2 łyżeczki na lukier)
- +1 / 2 szklanki arbuza puree
- 1/2 szklanki wody
- 1/2 szklanki oleju
- 4 jajka
- 1/2 szklanki
- mini półsłodkie chipsy czekoladowe (opcjonalnie)
- czerwony barwnik spożywczy
Arbuz ser Frosting 8 uncji serek (zmiękczone) 1/2 szklanki masła (zmiękczona) cukru 5 filiżanek pudru spacerem 2 łyżeczki puree arbuz 2 łyżeczki arbuz Jell-O proszek czerwony i zielony barwnik spożywczy
Instrukcja
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni. Linia dolna z 2 ośmiu cali patelnie okrągłe z papieru woskowego, i spryskać stron oleju. W dużej misce wymieszać ciasto wymieszać i galarety-O. Dodać wodę i olej, wymieszać na średniej prędkości. Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze. Dodaj arbuza puree i Ubijaj mieszane. Dodaj czerwony barwnik żywności trochę w czasie, aż do osiągnięcia pożądanego koloru. Chipsy czekoladowe miejsce i łyżeczka mąki w torbie ziploc; wstrząsnąć do pokrycia. Złożyć chipy czekolady do ciasta. Wlać do patelni i piec 30-35 minut. W dużej misce, beat ser i masło razem. Pobij w arbuza puree. Stopniowo dodawać cukier i galarety-O, pokonując aż będzie gładkie. Kolor 1/3 z zielonej matowania, koloru pozostałe 2/3 tego samego koloru, jak ciasto.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation