Kuchnia

Pasty

WEGANON: PASTA PEŁNI LATA :)
SKŁADNIKI:

Po pół szklanki drobno posiekanych następujących składników:
- kopru
- natki pietruszki
- natki selera
- natki marchewki
- jarmużu
- listków botwinki
- młodej dymki
- 2 ogórki małosolne
- 2 rzodkiewki
- pół szklanki pestek słonecznika
- pół szklanki wiórków kokosowych
- 3 łyżki pestek dyni
- sól i pieprz do smaku
- 1 łyżka soku z cytryny
- pół kalarepki obranej ze skórki
- 1 ząbek czosnku
- 2 łyżki oliwy

WYKONANIE:
- wszystkie składniki włożyć do malaksera i zmiksować na pastę
- doprawić solą i pieprzem do smaku
- jeżeli jest zbyt gęsta, to można dolać odrobinę wody
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation