Kuchnia

Przepisy

Majonez...

Dla porównania...
Ten blady..Winiary dekoracyjny (pisałem w jednym artykule ze do jego wyroby używa się preparatu do udrażnianie rur E338 albo E385 powodując destabilizacji pracy nerek i mięśni..!!!)
Mój..identyczny smak konsystencja i aromat.
Bez grama chemii
A barwa intensywna i jednolita

Przepis?
4-6 zoltek
1szkl oliwy
Szczypta soli jeśli ktoś używa
0.5 łyżeczki cukru/stacji Jeśli ktoś chce
łyżki octu lub sok z 1/2 cytryny
łyżeczki musztardy kremskiej

Ubijasz jajka na puch.
Powoli wlewasz olej/oliwę
Czasem po łyżeczce i dobrze mieszasz
(Jeśli Ci się zważy...najlepiej ubić następne 1-2żółtka i dodać wówczas roztwór znów stanie sie nienasycony)
Pod koniec dodajesz ocet i musztardę
Oblizujesz łyżeczkę i palec :)
I gotowe
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation