Wnętrza

wnetrza

Gulasz z żołądków drobiowych - Przepis - Smaker.pl


Składniki

1/2 kg żołądków drobiowych
1-2 pęczki koperku
1/2 małego kubka kwaśnej śmietany
2 płaskie łyżki mąki
Liść laurowy
2-3 ziarenka ziela angielskiego
Vegeta
Sól i pieprz

3-4 os. > 60 min łatwe tanie
Przygotowanie

Żołądki czyścimy ,zalewamy wodą ,gotujemy ,zbieramy pianę. Dodajemy liść laurowy ,ziele angielskie i 2 łyżeczki vegety. Gotujemy 2 godz. Na małym ogniu. Pod koniec gotowania dodajemy śmietanę wymieszaną z mąką. Doprawiamy solą i pieprzem i wrzucamy koperek.


http://smaker.pl/przepis-gulasz-z-zoladkow-drobiowych,101717,gregorhspeed.html
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation