11
1
Iza Gotuje blog kulinarny o gotowaniu: Ocet jablkowy tr…
1
Kkakdugi - kimchi z białej rzodkwi | Taijitu | terapie…
1
1
Zakwas z selera - Dorota Smakuje
11
Kiszonki Tofalarii: Kiszona marchewka tarta z imbirem -…
Kiszonki Tofalarii: wegańskie twarożki z nasion i orzec…
1
Kiszonki Tofalarii: Kwas z czerwonych porzeczek
1
Kiszonki Tofalarii: Fermentowane ziarna - eksperymenty
Kiszonki Tofalarii: kasza gryczana
Kiszonki Tofalarii: Czy można ukisić sam sok?
2
Kiszonki Tofalarii: seler naciowy
Kiszonki Tofalarii: buraki
2
Kiszonki Tofalarii: seler korzeniowy
Kiszonki Tofalarii: Idli - indyjskie placki z fermentow…
1
Fermentzone - strefa kiszenia i fermentacji
Zdrowa alternatywa dla słodkich soków - KUKBUK
1
Orzeźwiający napój z fermentowanego owsa – MAGDALENA PO…
6
Jabłka kiszone z warzywami na dwa sposoby - Grażyna got…
1
Fermentowane płatki owsiane – śniadanie mistrzów. – Poz…
1
Przepisy – Pozytywnie Zakiszeni
Brokuły i feta czyli przepis na pyszną sałatkę, zaprasz…
Ciecierzyca z pomidorami i szpinakiem, pyszny pomysł na…
Przepisy – Pozytywnie Zakiszeni
1
Przepisy – Pozytywnie Zakiszeni
3
Przepisy – Pozytywnie Zakiszeni
Przepisy – Pozytywnie Zakiszeni
2
Przepisy – Pozytywnie Zakiszeni
Herbata z pokrzywy – właściwości i przepis
fajny blog
Frenette, napój z liści jesionu
1
Jak zachować zapach, właściwości i kolor kwiatów do cel…
210
SKŁADNIKI:
1. Burak (3-4 szt.)
2. Czosnek ( 4-5 ząbków)…
Tongbaechu kimchi | Fermentowane
1
Kiszony sok z kapusty - Hajduczek naturalnie - proste s…
7
Kimchi z buraka | Fermentowane
6
Kiszone grzyby | Fermentowane
1
Fermentowane herbaty z liści i kwiatów - Zachwycona Nat…
3
Kimchi z brukselki | Fermentowane
1
Dżondżoli - kiszone kwiatostany kłokoczki « Przepisy ku…
1
Kimchi z jarmużu | Fermentowane