Kuchnia

od kuchni

Moje Wypieki | Tort bezowy z rabarbarem i truskawkami
woda misie noc truskawki dzień sos pieczenia tort łyżka przed beżowe blachy cytryny tortu płaskie sok dwa lekko rabarbarem okrągłych jak zrobić bardzo pierwszy truskawkami rabarbar bita śmietana przez cały łyżeczka cukier puder piekarnik czas piec mata sitko dekoracji jest dodatkowo różowego jednocześnie nie się końcu tylko temperaturze tak można dwie cukru lub mają składniki wody białka gotować łyżki blaszki truskawkowy palnika blaty teflonowa śmietany zarówno blatem miksera trwały kostkę wykonanie ozdobić cukrem masę wyłożyć śmietanę dużych białek 300 drobnego wypieków soku octu winnego łyżeczki skrobi papierem ubić sztywno koniec ubijania dodając łyżce ważne stopniowo ubijając przesianą skrobię zmiksować przygotowane postaci blatów bezowych średnicy około blaszce zostawiając między nimi przerwę termoobiegiem obie godziny 120ºc wyłączyć uchylić wystygnąć najlepiej rabarbarowo 400 rabarbaru forced rhubarb 250 truskawek łyżek 600 kremówki schłodzonej pudru kilka umyć pokroić potrzeby obierania odszypułkować przepołowić garnuszka wrzucić przygotowany zasypać zalać przykryć pewien przykryciem minut zmięknięcia zacznie rozpadać natychmiast zdjąć przełożyć odsączenia całkowitego wystudzenia schłodzić lodówce odsączony wypić zachować polania gotowego kremówkę paterze umieścić wierzchu ilości bitej wyrównać następnie sosu truskawkowego kolejnym czynności powtarzać zakończyć resztą przechowywać przygotowywać bezpośrednio podaniem wcześniej smacznego
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation