Kuchnia

GRILLUJEMY NA PATELNI

Sposób przygotowania:

1. Mięso myjemy, kroimy na mniejsze kawałki, umieszczamy w misce.
2. Do mięsa dodajemy sosu sojowego oraz przyprawę do grilla. Całość dokładnie mieszamy i odstawiamy do lodówki na minimum 1 godzinę.
3. Boczek kroimy w grubą kostkę, cebulę na talarki.
4. Papryki kroimy w dowolne kawałki.
5. Na patyczki nadziewamy składniki szaszłyków w dowolnej kolejności. Całość posypujemy przyprawą do grilla.
6. Szaszłyki smażymy na patelni grillowej lub na grillu, odwracając je co jakiś czas.
7. Podajemy z ulubionymi dodatkami.

http://kuchnia-domowa-ani.blogspot.com/2012/08/szaszyki-z-kurczakiem-i-papryka.html
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation