Kuchnia

bez piekarnika

pychotka

6-7 paczek herbatnikow
galaretka truskawkowa
truskawki swieze badz mrozone
kasza manna
mleko
miod
mleko skondensowane w puszce

Pierwsza warste herbatnikow moczymy w mleku i rozkladamy na blache, jako 1 warstwe kladziemy galeretke truskawkowa zmiksowana z truskawkami, kolejna warstwa herbatnikow moczymy w kawie ( aby zrownowazyc smak slodkosci ktory da nam skondensowane mleko), 2 warstwa to mleko w puszce ktore wczesniej trzeba delikatnie podgotowac aby sie rozpuscilo, bedzie wtedy latwiej rozprowadzic na herbatnikach, kladziemy kolejne herbatniki rowniez moczone w kawie, i jako ostatnia warstwa ugotowana kasza manna rozmieszana z miodem, na to polozyc herbatniki moczone w mleku. Wlozyc do lodowki na okolo 2-3 godz aby herbatniki zmiekly i ciasto zlapalo odpowiednia konsystencje. Smacznego
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation