Kuchnia

REDUKCJA WAGI 2

A6
Piątek
Śnia­da­nie
jajko ugo­to­wa­ne na mięk­ko, owsian­ka dr. Per­ri­co­ne z me­lo­nem (100g) po­sy­pa­na cy­na­mo­nem, do picia zie­lo­na her­ba­ta lub woda mi­ne­ral­na.
Lunch
li­ście sa­ła­ty z pla­ster­ka­mi wę­dzo­ne­go ło­so­sia (ok. 75g), zupa z so­cze­wi­cy.
Pod­wie­czo­rek
ugo­to­wa­ny drób (ok. 50g) zmie­sza­ny z po­kro­jo­nym ogór­kiem kon­ser­wo­wym i 4 orze­cha­mi wło­ski­mi.
Obia­do­ko­la­cja
pie­czo­na lub gril­lo­wa­na pierś kur­cza­ka (ok. 170g), gril­lo­wa­na cu­ki­nia, por­cja sa­łat­ki z fa­so­li.
Przed snem
pla­ster wę­dli­ny dro­bio­wej, po­kro­jo­ne w cząst­ki 3 po­mi­dor­ki kok­taj­lo­we, 3 orze­chy ma­ka­da­mia.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation