Design

Design

Zawinął wołowe mięso mielone i ser żółty w bekon. Rezultat? Ślinka cieknie na sam widok!

Instrukcja:
1. Kładziemy długie plasterki bekonu najlepiej na macie do sushi, by lepiej się nam zwijało całość w roladki.
2. Przyprawiamy mielone mięso przyprawą do grilla i mieszamy.
3. Nakładamy cienką warstwę mięsa na wcześniej położony bekon.
4. Wycinamy jeden gruby pasek sera ementaler i kładziemy na początku.
5. Dokładnie zwijamy całość aby powstała z tego rolada.
6. Grillowanie musi być wykonane metodą pośrednią. Ustawiamy rolady na grillu na 180 stopni na około 25 minut.
7. Po 25 minutach smarujemy rolady sosem barbecue. Po czym znów grillujemy przez 10 minut, a po 5 minutach znów smarujemy sosem.
8. Gdy rolady będą już gotowe, wyjmij je z grilla i obtocz w rozkruszonych nachosach lub smażonej cebuli.
9. Potnij roladę na kawałki i ekscytuj się smakiem “Bekonowych sushi”.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation