Kuchnia

drobne danka (kolacja)

zapiekanka z tuńczykiem
Składniki:

1 puszka tuńczyka,
2 łyżki majonezu,
1 łodyga selera naciowego,
1 cebula,
1 ogórek kiszony,
3 pomidory,
1 papryka,
1 bagietka,
żółty ser,
sól, pieprz do smaku,
1. Obierz cebulę, pokrój w kostkę - tak samo zrób z selerem naciowym,ogórkiem i papryką.

2.Odsącz tuńczyka z zalewy,przełóż do miski-połącz z cebulą, selerem naciowym ogórkiem, papryką i majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wszystko wymieszaj.

3.Przekrój wzdłuż bagietkę, nałóż na pieczywo sałatkę z tuńczyka.


4.Na sałatkę połóż plasterki pomidora i plastry żółtego sera. Wstaw do piekarnika i zapiekaj aż do rozpuszczenia się sera.

Smacznego:)
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation