Kuchnia

przystawki

Jajka faszerowane z kozim serem

Składniki:
– 10 dużych jajek
_egg13- 1/4 szklanki plus 1 łyżka majonezu
– 3 cornichons, mielone
– 2 łyżki koziego sera
– 2 łyżeczki musztardy Dijon
– 1 1/2 łyżeczki szalotki
– 2 łyżeczki szczypiorku
– koszerna sól i świeżo zmielony pieprz
– prosciutto, rozdzielony na 20 kawałków

Przygotowanie:
Wymieszać majonez, cornichons, kozi ser, musztardę, szalotki i 1 łyżeczkę szczypiorku. Jajka pokroić, wyjąć żółtka. Dodać żółtka do masy, wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Napełnić białka. Udekorować kawałkiem szynki, posypać szczypiorkiem.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation