Kuchnia

PALEO

Ciasto z fasoli - 280 g ugotowanej czerwonej fasoli (może być z puszki)
- 3 łyżki kakao naturalnego
- 2 łyżki oliwy
- 4 jajka
- 1 banan
- 3 łyżki miodu
- 1 łyżeczka sody (proszek do pieczeni zabija tiaminę – vit. B1)
- 2 łyżeczki cynamonu
- szczypt soli
- 50 g ulubionych orzechów
- 5 suszonych śliwek
- masło do nasmarowania tortownicy
PRZEPIS:
Ugotowaną fasolę (sposób gotowania na opakowaniu) połącz ze składnikami (oprócz czekolady, śliwek i orzechów) i zmiksuj n jednolita masę. Dodaj pokrojone na mniejsze kawałki orzechy, śliwki i czekoladę. Przełóż do nasmarowanej tłuszczem formy ( przepis na tortownicę o średnicy 15cm), piecz w temperaturze 180 stopni przez ok. 30 min. Po wyjęciu odstaw brownie do ostygnięcia.
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation