Kuchnia

Przekaski

SKŁADNIKI:
KAPUSTA PEKIŃSKA,
4-5 KORNISZONÓW
CEBULKA
KUKURYDZA
PIERŚ W KURCZAKA
PRZYPRAWA GYROS
MAJONEZ,KETCHUP,SÓL, PIEPRZ
prażona cebulka

PRZYGOTOWANIE:
Kapustę kroimy na kawałki,dodajemy odsączoną kukurydzę,pokrojone w grubszą kostkę korniszony,i w drobną kostkę cebulkę,
mięso kroimy w grubszą kostkę i smażymy na łyżce ojeju z przyprawą gyros jak wystygnie dodajemy do sałatki,mieszamy majonez z ketchupem (2/3 majonezu i 1/3 ketchupu)
doprawiamy solą i pieprzem,na talerzu jeszcze posypujemy cebulką prażoną (ja lubię jak ona potem chrupie w sałatce,ale jak ktoś nie lubi to można ten składnik pominąć)
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation