Kuchnia

bezglutenowa

Składniki :
- 1 opakowanie fasoli piękny jaś kupiec
- 5 łyżek płatków owsianych błyskawicznych
- 3 średnie białe cebule
- 7-8 średnich pieczarek
- 7 suszonych pomidorów z zalewy
- 1-2 łyżki oliwy
- świeże zioła ( ja użyłam tymianek, oregano, majeranek)
- suszone zioła ( ja użyłam majeranek, czosnek, pieprz, ostrą paprykę)
- sos sojowy do smaku
- słonecznik do posypania na wierzch (opcjonalnie)

Przygotowanie :
Fasole ugotować, zmielić w maszynce do mięsa lub w blenderze razem z pieczarkami, cebulą i pomidorami, doprawić do smaku przyprawami i ziołami, wyłożyć na blaszkę keksówkę i piec ok 45 minut w temperaturze 175 stopni
Smacznego :)
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation